HTML

Ördög vs. Angyal

Mikor mi jut az eszembe. Néha semmi.

Friss topikok

Linkblog

2011.07.07. 17:06 mayfly9

Te vagy az, Béla? (életkép)

Metro.
Tömeg, zaj, szokásos blabla...
Felszáll egy csapat, úgy kb. 5-6 emberke, vidáman cseverésznek, ezzel is növelik a hangzavart. Nagyjából 35-50 közötti korosztály. Beszélgetésükből kiderül, hogy valami tanfolyamra járnak. ( mellesleg az eddigi leírás tök felesleges a téma szempontjából semmi jelentősége nincs ).
Egyszer csak megszólal az egyik nő táskájában a telefon, amit egyelőre csak én veszek észre, ugyanis a  táska közvetlenül a fülem magasságában van. Nem, nem óriás a nő, én ülök.
Nagy nehezen ő is és a többiek is meghallják. Sietős matatás, természetesen legalul van a dzsuvában. Egyre idegesebb a nő, és csak azt hajtogatja, úgysem fogom hallani. Végre megtalálja, előveszi, szétnyitja, hunyorogva nézi a kijelzőt, de nem látja, mantrázza a nem fogom hallanit, közben mereven nézi a készüléket. Az egy szem pasi odaszól, tedd a füledhez. Odateszi. 
- Halló! Halló! Nem hallom! 
Kis szünet.
- Halló! Mondom, hogy nem hallom. Hol is járunk?- kérdezi a többieket. Megmondják.
- Kb. 10 perc múlva leszek ott. - mondja kissé bátortalanul. - Te vagy az Béla? - közben kissé megvonja a vállát, majd kinyomja a telefont.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://mayfly9.blog.hu/api/trackback/id/tr103047793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása